2017. szeptember 11.

Esküvői meghívók akár egy hét alatt!

Esküvői meghívók akár egy hét alatt!

Az esküvők mindig két olyan emberről szólnak, akik együtt szeretnének megöregedni, hosszú éveket egymással tölteni, szeretni, nevetni, küzdeni és játszani életük végéig. A cél ugyanaz, de az esküvők sokfélék lehetnek! Van, aki hatalmas, világraszóló lagzit képzel, el és van, aki meghitt, aprócska esküvőt tervez. Az egyiken ínycsiklandó fogások, a másikon szolid állófogadás, szabadtéri esküvő vagy hotelbeli vendégfogadás, nyári vagy téli időpontban. Mindegy, milyen az esküvő, az esküvői meghívó mindegyiknél kötelező elem!

Az esküvői meghívók általában elkészülnek hónapokkal a nagy nap előtt, hogy a vendégek megkaphassák őket és időben visszajelezhessenek a párnak, de megesik, hogy a dolgok másként alakulnak. Hiba csúszott a tervbe, és az eredetileg megbízott cég nem tudja határidőre legyártani a meghívókat? Már elkészültek az esküvői meghívók, de sajnos nem olyanok lettek, mint amilyenek megálmodtátok őket? Spontán esküvőt szerveztek, amit nem szeretnétek hónapokig tartó szervezéssel túlbonyolítani?

Forduljatok hozzánk bizalommal, és mi elkészítjük az esküvői meghívókat akár egy hét alatt is! A részletekről érdeklődjetek bátran megadott elérhetőségeinken!