2020. szeptember 20.

Újratervezés – Ingyenes módosított meghívók

Újratervezés – Ingyenes módosított meghívók

Az idei év nehézségeit tapasztalva, kitaláltunk egy olyan biztos megoldást számotokra, ami rugalmas, pénztárcabarát és természetesen hozza azt a diszkrét eleganciát, amit az amare.hu mindig is képviselt. 
Bizonyára sok az aggodalom az időpont megválasztását illetően. Azért, hogy ne kelljen kockáztatni, vagy meghívókat újra nyomatattatni, itt van számotokra egyből két zseniális megoldási javaslatunk is, melyre garanciát vállalunk!
 
1. Amennyiben nálunk rendelitek esküvői meghívóitokat, és halasztani kényszerülnétek a nagy napot, mi vállaljuk, hogy a módosításról szóló meghívót/értesítőt garanciában díjjmentesen elkészítjük online kiküldhető formában! Természetesen az egységesség és egyediség jegyében a korábban elkészült meghívótok dizájnjával. 
 
2. De dönthettek úgy is, hogy csak online formában rendelitek meg a meghívótokat, és egy második, „biztosabbnak“ ígérkező időpontban pedig a kézbevehető, valóságos papíralapú meghívókat. Ez esetben a szerkesztési díjjat elengedjük, és már csak a meghívók darabárával kell számolnotok. 
 
Ami pedig ezen felül nagyszerű hír, hogy minden meghívónkhoz tartozik menü-, ültetőkártya, ültetési tabló, palackcímke vagy bármi egyéb olyan papíralapú kiegészítő, amire csak szükségetek lehet – az egységes dizájn jegyében.
Velünk számolhattok!