kapcsolatamareÖsztönösen vonzódom a kézzel készült dolgokhoz, szeretem tudni, hogy valaki lélekkel készítette el azt a tárgyat, amit használok. Ezért grafikusként különösen nagy kihívás az esküvői meghívók világa, ahol a legegyszerűbb papír is csodaszéppé válik, ha a megfelelő szalaggal találkozik, ezáltal kiegészítve a grafikát is.

Hiszen az esküvői meghívó komoly dolog: az ifjú pár ezzel jelzi a rokonoknak, barátoknak, hogy összekötik életüket. Éppen ezért fontos, hogy sajátjuknak érezzék, szeressék, őket tükrözze, végső soron a párt képviseli, helyettük is megosztja, közvetíti az örömhírt.

Meghívóim egyedi termékek, egyszerre igazodnak a megrendelő ízléséhez és képviselik a készítőjét. A kollekció elkészítésében iparművész grafikusok és illusztrátorok működtek közre, így alakult ki ez az elegánsan formabontó, mégis egységes kínálat, amelyben reményeim szerint megtalálod a stílusodnak leginkább megfelelő darabot.

Amennyiben többféle szövegezésre, vagy idegen nyelvű meghívóra is szükséged lenne, számunkra nem jelent akadályt! A latin betűktől a cirill betűlön át, az ázsiai karakterekig bármilyen nyelven eltudjuk készíteni esküvői meghívódat, akár felár nélkül!

Rövid határidővel dolgozunk. Büszkék vagyunk rá, hogy immáron hatodik éve minden megrendelést egy hét alatt teljesítettünk!

Kérj személyes találkozót, hogy közösen alakítsuk ki a neked leginkább tetsző meghívót. Mi azon leszünk, hogy életednek e boldog napja még szebb legyen!

Mivel egyszerre csak egy párt tudok fogadni, illetve nem tartózkodom folyamatosan az irodában, a telefonos időpontegyeztetés mindenképpen szükséges!

 

Pataki Anikó
tervezőgrafikus, tipográfus