Az esküvők mindig két olyan emberről szólnak, akik együtt szeretnének megöregedni, hosszú éveket egymással tölteni, szeretni, nevetni, küzdeni és játszani életük végéig. A cél ugyanaz, de az esküvők sokfélék lehetnek! Van, aki hatalmas, világraszóló lagzit képzel, el és van, aki meghitt, aprócska esküvőt tervez. Az egyiken ínycsiklandó fogások, a másikon szolid állófogadás, szabadtéri esküvő vagy hotelbeli vendégfogadás, nyári vagy téli időpontban. Mindegy, milyen az esküvő, az esküvői meghívó mindegyiknél kötelező elem!

Az esküvői meghívók általában elkészülnek hónapokkal a nagy nap előtt, hogy a vendégek megkaphassák őket és időben visszajelezhessenek a párnak, de megesik, hogy a dolgok másként alakulnak. Hiba csúszott a tervbe, és az eredetileg megbízott cég nem tudja határidőre legyártani a meghívókat? Már elkészültek az esküvői meghívók, de sajnos nem olyanok lettek, mint amilyenek megálmodtátok őket? Spontán esküvőt szerveztek, amit nem szeretnétek hónapokig tartó szervezéssel túlbonyolítani?

Forduljatok hozzánk bizalommal, és mi elkészítjük az esküvői meghívókat akár egy hét alatt is! A részletekről érdeklődjetek bátran megadott elérhetőségeinken!

Egyedi megoldás esküvői menükártyára és dekorációra. Ezt a menükátyát ügyfeleink kérésésre készítettük. A Rain Forest esküvői meghívót továbbgondolva fontuk koszorúba ezt a vintage hangulatú levélcsokrot. A levélkoszorú méretezésénél ügyeltünk arra, hogy a zöld levélkék szépen alátakarjanak a tányérnak, iiletve megfelelő mennyiségű helyet hagytunk az evőeszközöknek illetve igény szerint ületőkártyának, szalvétagyűrűnek valamint köszönetajándék tasaknak. A tányéralátétes menükártya hasonló módon megoldható még a Wild Flower esküvői meghívóval, de bármelik stílusú esküvői meghívónkkal is meg tudjuk tervezni, az egyedi igények figyelembevételével.

Az esküvő egyike a legszebb alkalmaknak, egy olyan esemény, ami a szerelem halhatatlanságát ünnepli. Két ember egymásra találásának és egybekelésének lehetünk tanúi ilyenkor. Az esküvő és az azt követő lakodalom az ifjú pár által szervezett ünnepség, annak a gesztusa, hogy szeretnék megosztani boldogságukat családjukkal, barátaikkal.

Az esküvő megszervezésének és lebonyolításának első lépése az esküvői meghívók megtervezése, elkészítése és szétküldése. Egy esküvői meghívó azonban több annál, mint egy darab papír, amin az eseményt érintő információk szerepelnek, egyszerre szól a jegyespárról és szólítja meg a vendéget. Éppen ezért nem kell minden egyes darabnak egyformának lennie. Az esküvői meghívó szövegezésében is lehetnek eltérések, akár minden egyes darab lehet egyedi, személyre szóló!

Keress minket bizalommal, és készíttess esküvői meghívót többféle szövegezéssel! Ne köss kompromisszumokat, inkább válaszd az egyediséget!

A nagy nap egyik nélkülözhetetlen kelléke az esküvői meghívó, amelynek kiválasztását és elkészíttetését érdemes alaposan megfontolni, hiszen számos üzenetet közvetít a meghívottaknak az esemény előtt, és különleges, kézzel fogható emlék az esküvő után. E téren is különböző trendek, stílusok között válogathatunk, így biztos megleljük a számunkra legjobban tetsző meghívót.

Vannak párok, akik az elegánsabb esküvői meghívókat részesítik előnyben, vagy a modern, letisztult formákat kedvelik. Sokan választanak extrémebb, feltűnőbb mintákat, ebben az esetben a rendkívül harsány színek dominálnak.

Napjainkban az egyik legnépszerűbb megoldás, a bonyolult monogramú esküvői meghívó, amely esetében az egyszerű designhoz feltűnő monogram párosul, ez értelemszerűen a párok nevét takarja. Elegáns és rendkívül ötletes megoldás olyanok számára, akik a letisztult, ám különleges meghívókat kedvelik.

A természeti motívumok nem csak a lakberendezés terén hódítanak, hanem az esküvői meghívók esetében is. Sokan a jelképes jelentés miatt választják előszeretettel a fákat mintaként, de bármely természetességet sugalló kivitelhez remekül illenek a romantikus csipkés, szalagos dekorációk.

Egyedi esküvői meghívókat szeretnél? Klasszikus, vintage, romantikus vagy greenary? Meríts ihletet munkáinkból, és bátran keress fel minket!

Közelgő esküvődre keresel ötletes és stílusos meghívó kivitelezéseket? Rajongasz a méltán népszerű vintage stílusért? A Greenary Wedding esküvői meghívó lehet a megfelelő választás, ha a romantika és természetesség jegyében képzelted el a nagy napot!

Az esküvői meghívók fontos szerepet játszanak már az esemény előtt, hiszen hangulatukkal előre közvetítik a rendezvény tematikáját, motívumait. Ne csak az esküvő legyen tökéletes, hanem a meghívó is! Kínálatunkban különböző kivitelezések közül választhatod ki a számotokra tökéletes Greenary Wedding esküvői meghívó formátumát, lehet tekercses, kinyitható, papírtokos, de akár csipkés vagy gyöngyös is.

A Greenary Wedding esküvői meghívók természetességet, de egyben eleganciát sugallnak, igazi vintage stílusú darabok. Ha Te is szeretnéd, hogy az esküvői meghívók igényes és szép kivitelezésben készüljenek, keress minket bizalommal, mi elkészítjük, amit megálmodtatok pároddal! Nézz körül, meríts ihletet és bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egy pár életében az esküvő meghatározó pillanat. A család, barátok végre egy helyen összegyűlnek és előttük örök hűséget fogadnak egymásnak a szerelmesek. Örömteli pillanatok követik a ceremóniát és a pár legfőbb célja, hogy az egész násznép jól érezze magát, emlékezetes legyen mindenki számára egybekelésük.

Régebben is divat volt úgynevezett köszönetajándékot biztosítani a vendégek számára. Ez lehetett sütemény, különböző édességek és kisebb kiszerelésű házi bor, ezzel is köszönetet mondtak azért, hogy a meghívott vendégek jelenlétükkel emelik az esemény fényét.

Napjainkban a köszönetajándékot összevonják az ültetőkártyával, ez praktikus és kreatív formája a hagyománynak. Ezekbe a kis csomagokba mindenféle apró kedvességet rejtenek; kézműves szappant, illatgyertyát, kis üveg mézet, de a különböző sütemények még mindig népszerűek, legfőképp az elmúlt években lett slágerajándék a macaron. Érdemes olyan apróságot választani, ami a vendégek számára is maradandó tárgyi emlék, így nem csak emlékeikben, hanem kezükben is megőrizhetik az örömteli pillanatokat, egy „jelkép” formájában.

Ha Te is meglepnéd a vendégeket apró köszönetajándékkal, nézz körül nálunk és szerezz örömet a násznépnek!