RÓLUNK ÍRTÁK: Londonból tervezem a nemzetközi esküvőnket és 3 nyelven kellett esküvői meghívókat rendelnem. Természeten az interneten kerestem, és nagyon örültem amikor az Amare.hu-ra bukkantam. A héten érkeztek meg Londonba a meghívók és el sem hittem milyen gyönyörűek lettek. Amikor találkoztam az Anikóval fogalmam sem volt milyen meghívókat szeretnék, de 30 percen belül már pontosan tudtam mit szeretnék. Anikó minden lehetőséget megbeszélt velem, illetve mindent megmutatott. Teljesen egyedi meghívókat sikerült megtervezni, egyszerűen gyönyörűek lettek és nagyon jó minőségűek. Ráadásul egy hét alatt már készen is voltak és úton London felé. Mindenképpen a többi kelléket is az Anikótól fogom megrendelni (szalvétagyürü, menükártya).
Deborah Mol - London, 2018.

Nagyon rugalmasak, gyorsak és minőségi termékeket adnak ki a kezükből. Nagyon elégedettek vagyunk!
Tarczy Juli - Francia ország, 2017.

Köszönjük szépen Anikó a csodálatos meghívókat, ültetőkártyákat, ülésrend tablót és a köszönet ajándékokat. Nagyon boldog vagyok, hogy Rád találtam. Fantasztikus munkát adsz ki a kezeid közül. Ha bárki kérdezi, hogy kit ajánlok: Amare.hu lesz a válaszom :)
Mozsár Anett - Budapest, 2017.

RÓLUNK ÍRTÁK: Anikó azonnal ráérzett a stílusunkra, és gyöngyörű esküvői meghívókat és kiegészítőket készített nekünk, nagyon gyorsan. Az első találkozás után egy héttel már át is vehettük a szépségeket, aminek egyediségén és kivitelezésén mindenki ámul, aki a kezébe foghatta a meghívónkat.
Boros-Popovics Réka – Budapest, 2017.

Köszönjük Anikó! Gyönyörűek, és egyediek lettek a meghívóink. Mindenkinek nagyon tetszett. Örülök, hogy hosszú keresgélés után rád találtam. Csak ajánlani tudom.
Molnár Ildikó, 2017.

Köszönjük szépen Anikó a csodálatos meghívókat, ültetőkártyákat, ülésrend tablót és a köszönet ajándékokat. Nagyon boldog vagyok, hogy Rád találtam. Fantasztikus munkát adsz ki a kezeid közül. Ha bárki kérdezi, hogy kit ajánlok: Amare.hu lesz a válaszom :)
Mozsár Anett - Budapest, 2017.

Kedves Anikó! Köszönjük szépen a fantasztikus meghívókat, étel- és itallapkat valamint az ültetőkártyakat! Mindenkinek ajánlani tudom, aki profi, rugalmas, kreatív és dinamikus csapatot keres élete egyik legfontosabb napjahoz...
Somogyi Adrienn - Vác, 2017.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a segítségedet és a gondos, figyelmes munkádat. Korábban nem gondoltam volna, milyen apró kis dolgokra kell odafigyelni egy esküvői meghívónál. A hozzáértésednek köszönhetően azonban tökéletesre sikerült a végeredmény. A családunk és a barátaink közül sokan külön megjegyezték, mennyire szépnek és elegánsnak találják a meghívónkat. Külön köszönjük, az ültetési tablót. A végleges tartalmát szinte az utolsó pillanatban kaptad meg tőlünk, viszont pár nap múlva már készen is volt, pontosan úgy, ahogyan szerettük volna További sok sikert kívánunk, mi jó szívvel fogunk Téged ajánlani bárkinek.
Ági & Peti - Ausztria, 2017.

 

Kedves Anikó! Köszönjük szépen a csodálatos meghívókat, ültetőkártyákat, ülésrend tablónkat és a köszönet ajándékokat – amit esküvő előtt 1 nappal találtam ki. :) Fantasztikus munkát végeztek!!!! Mi jó szívvel ajánlunk!
Gárdiné Mozsár Anett – Budapest, 2017.

Ezúton is szeretnénk Neked újból megköszönni a csodálatos esküvői meghívóinkat, mindenki teljesen elámult a szépségüktől, mikor átadtuk őket! Őszintén hálásak vagyunk hogy Rád találtunk, mert gyönyőrűen segítettél kivitelezni azt, amit megálmodtunk! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogyha esküvői meghívók/kiegészítők grafikai kivitelezésére keresnek embert, Nálad jobb választás nem nagyon akad! :) Hihetetlen kreativitással, stílusérzékkel vagy megáldva, és ezt lelkiismeretes munkáddal párosítva a végeredmény csak meseszép lehet! Mindent nagyon köszönünk!
Natasa & Balázs – Budapest, 2016.

Gyönyörűek lettek a meghívók, egytől-egyig. Olyan, mint amilyet elképzeltünk. Minden meghívott vendégünk odáig volt érte, hogy milyen csodásak (a színek, a betűk, a kivitelezés) amivel abszolúte egyetértettünk. Ennél jobban már nem is lehetnénk elégedettek :)))
Gyulyás Nóra – Hatvan, 2016.

Köszönjük :))) gyors, precíz, igényes, rugalmas.......:)
Szakály Edina – Szeged, 2016.

Szeretném megköszönni a közös munkánk során nyújtott segítő együttműködésedet és a gyönyörű meghívókat! Örülök, hogy Téged választottalak, házasulandó barátaim körében mindenkinek ajánlani foglak! Köszönettel:
Rácz Szandi - Budapest, 2016.

Kedves Anikó, nagyon szépen köszönjük a meghívókat. Nagy sikert aratott.
Oláh Nóra –  Budapest, 2016.

Köszönöm a meghívókat, nagyon szépek és szuper gyorsan megkaptam! Ha újra választanom kéne, téged választanálak! Sok sikert kívánok!
B. Andrea - Budapest, 2015.

Kedves Anikó! Köszönjük a segítségedet! Örülök, hogy az Amare-t választottam :)
R. Nóri  - Körösújfalu, 2015.

Kedves Anikó! Remekül sikerült az esküvőnk, amiben nagy szerepe volt az általad készített kártyáknak! Remek lett a színösszeállítás és jól illeszkedett a többi koncepciónkhoz. :) Hálásak vagyunk profizmusodért, lelkesedésedért. Köszönettel:
Móni & Marci - Budapest, 2014.

Szeretnénk köszönetünket kifejezni a gyönyörűszép meghívókért és egyéb kiegészítőkért, a munkádért! Nagyon elégedettek vagyunk és a díszítést még jobban feldobták a menükártyák, szalvétagyűrűk! Szinte minden vendégünk megjegyezte, hogy milyen harmonikus az esküvőnk és milyen gyönyörű a díszítés! Még egyszer köszönünk mindent!
Szilvi&Dávid

Esküvőn és nászúton túl szeretném még egyszer megköszönni a gyönyörű menükártyákat és a szalvétagyűrűt. Nagy sikert aratott, már egy két potenciális, jövőre házasodó elkérte a nevedet, elérhetőségedet :)
Czap Kata –  Budakalász, 2014. 

Szeretném megköszönni a csodálatos szalvétagyűrűket, menükártyákat és köszönetajándékokat! Gyönyörű volt mindetn, gratulálok a munkádhoz!
Vercsik Szonja – 2014.

A meghívótól még mindig olvadozunk mikor ránézünk. Nagyon szépek lettek, nagyon köszönjük. Most a hétvégén adjuk/adtuk át őket, és a meghívottak körében is nagyon népszerű. Imádjuk!
Pánti Tamás – Budapest, 2014.

Most néztem meg a meghívókat, amit küldtél, és egyszerűen csodálatosak! Még gyönyörűbbek mint a képen! Köszönjük szépen!
Urbán-Szabó Melinda – 2014.

Köszönjük szépen, a meghívók sikeresen megérkeztek még másnap:) Köszönjük még egyszer a sok segítséget és a türelmet, nagyon örülünk hogy minden flottul ment! Ha a jövőben bármilyen ünnepélyes apropóból szükségünk lenne rád, ígérem jelentkezünk!
Tóth Noémi Anikó – Németország, 2013.

Megkaptuk a csomagot, köszönjük a közreműködést, a meghívó igazán ízléses, nagyon elégedettek vagyunk mindennel. Minden jót kívánunk! Köszöszönettel és üdvözlettel:
Szabolcs és Gyöngyi – 2013. 

Gyönyörű lett minden, igényes, szép munka!!! Örülök, hogy hosszú keresgélés után téged választottalak, mert nagyon-nagyon elégedett vagyok!!
Szabó Tímea – Mosonmagyaróvár, 2013. 

Most hétvégén lezajlott az esküvőnk ami fantasztikus volt! :) Szeretnénk neked megköszönni a menükártyát és az ültetőkártyákat is! Az hogy a széle még külön ki volt lyukasztva, mintha csipkés lenne, az valami hihetetlen látványosra sikerült! Minden vendég külön megdicsérte őket, nagyon tetszett nekik, és persze passzolt a meghívóhoz amit szintén kiemeltek! :) Köszönjük mégegyszer és minden jót kívánunk!
Hégli Zoltán & Noémi – Lesencetomaj, 2013. 

Megérkeztek a menükártyák, nagyon szépen köszönöm! Fantasztikusan néznek ki:)
Téringer Dorka – 2013. 

Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni az áldozatos és csodaszép munkádat a meghívókkal, ültető- és menükártyákkal, valamint a tablóval. A kártyák nagyon szépek voltak a helyszínen...
Mesi és Bálint – Budapest 2013. 

Köszönöm a gyors megoldást, a meghívók megérkeztek.Gyönyörűek, mindenkinek nagyon tetszenek! Köszönöm még egyszer és további sikereket kívánok!
Szente Zsófi – Budapest, 2013.

Egyszerűen gyönyörűek a meghívók!:) Nagyon köszönjük!
Marosi Móni – Budapest, 2013. 

Csodaszépek a meghívók, amiket küldtél. Nagyom szépen köszönjük a gyors és igényes munkádat:) Mindennel maradéktalanul elégedettek vagyunk:)
Máté Zsuzsa – Budapest, 2013. 

Nagyon szépen köszönjük a gyorssegélyt és a sok szép munkádat is, ami meghatározza a nagy napunk hangulatát.
Király Ildikó – Budapest, 2013.

Szeretném mindenkinek szívből ajánlani az Amare-t, nemcsak az első osztályú minőségű, ízléses és igényes meghívókért és ültetőkártyákért, hanem a lelkiismeretes, személyre szabott és odaadó kiszolgálásért. Én is egy ismerősömtől kaptam az ajánlást az Amare-hez. Idén augusztusban volt az esküvőnk, és mivel külföldön élünk, mindent online kellett megszerveznünk. Azt kell mondjam le a kalappal Anikó elhivatottsága és pontossága, és nem utolsó sorban a gyorsasága és rugalmassaga előtt. Még az utolsó pillanatban beiktatott változtatásokat is mosolyogva és másnapra elkészítette nekünk. Nagyon hálasak vagyunk a gyönyörű munkájáért, és mindenkinek csak ajánlani tudom a munkáját. Köszönjük! Minden vendégünktől nagyon pozitív visszajelzést kaptunk a meghívok, névkártyák, menükártyák és ültetési tablóról. Hajrá, csak így tovább, több ilyen hozzáállású szolgáltatóra lenne szükségünk, aki számára tényleg a vásárló az első!
Tóth Zsuzsanna – Anglia, 2012. 

Nagyon köszönjük a szépséges meghívókat, ültetési- és menükártyákat, és a tablót, melynek hála, szerencsésen megtalálta mindenki a helyét! :)
Csak ajánlani tudjuk!
V&Z – Budapest, 2012.

Köszönjük szépen az igényes és gyors munkájukat, mindketten elégedettek vagyunk! További szép szakmai sikereket kívánunk!
Boldizs Diána, Váradi Péter – Budapest, 2012.

Azt kell mondjam Te vagy a leggyorsabb es legmegbizhatobb "partner"akivel az eskuvoszervezesem alatt talalkoztam.
Tóth Zsuzsa – Anglia, 2012.  

Kedves Anikó, nagyon szépen köszönjük az egyedileg nekünk tervezett meghívókat! Nagyon elégedettek voltunk a végeredménnyel, pár meghívó már kiosztásra került, a vendégeink is nagyon dicsérték a munkádat! :)
Nóri és Gergő – Budapest, 2012.

Nagyon elégedett vagyok. A papír fénye nagyon szép, és a nyomtatás is perfekt! Köszönöm a gyors és jó munkát!
Juhász-Derényi Katalin – Ausztria, 2011.

Köszönjük az egyedi, személyünkre tervezett esküvői meghívót, ültető- és menükártyát, valamint a gyors és megbízható munkát, amivel nagy segítségünkre voltál az utolsó pillanatban! Rajtunk kívül a meghívottaknak is nagyon tetszett minden. Remélem, más is lesz olyan szerencsés, hogy rádakad! Egy biztos: én lelkesen ajánllak majd! Szeretettel kívánok további sok sikert és örömet a munkádban!
Kasztner Magdi – Budapest, 2011. 

Én is köszönöm az ötleteidet, tanácsaidat, a gyorsaságot és a szép, ízléses kivitelezést! Nagyon meg vagyok elégedve a végeredménnyel. Örülök, hogy rátok találtunk!
Varga Veronika – Dunakömlőd, 2011.

Nem volt még alkalmam megköszönni a meghívókat. Egyszerűen csodálatosak lettek. Mindenkitől csak pozitív visszajelzést kaptunk és csak szuperlatívuszokban beszéltek róla Nagyon örülök , hogy megtaláltalak Benneteket. Köszönöm szépen még egyszer. Minden jót. További sok sikert munkátokhoz.
Polgár Zita Zsófia – Szombathely, 2011.

Túl vagyunk a nagy napon! Minden vendég dícsérte a meghívókat és a menükártyákat is. Köszönjük szépen a munkádat, tényleg gyönyörűek és egyediek voltak.
Ili és Gergő – Kaposvár 2011.

Még egyszer szeretnénk megköszönni a szép meghívókat és az ültetőkártyákat! Köszönetképpen küldünk mellékelve pár fényképet! :)
Reni & Patrik – Szentendre, 2011.

Szeretném megköszönni a gyors intézkedést már meg is kaptam a csomagot, tökéletesek. Nagyon elégedett vagyok a meghívókkal is meg a többivel is. És neked is szeretném megköszönni a munkádat és hogy ilyen nagyon megkönnyítetted a dolgomat. Köszönök mindent, meleg szívvel foglak ajánlani benneteket az ismerőseimnek is.
Dibusz Éva – Komárom, 2011.

Köszönöm a gyors válaszokat és a lebonyolítást, nagyon elégedettek vagyunk a minőséggel.
Kraft-Magócs Anikó

Köszönjük az egyedi meghívókat és a gyors munkát! Sok sikert!
Dóra és Csabi – Anglia 2011.

Gyönyörűen mutattak a kártyák a terített asztalon! Mégegyszer köszönjük a munkádat!
Kata & Andy – Anglia 2010.

Eddig bárkinek mutattuk a meghívót, mindenhol nagy sikert aratott, és a reakciók zöme az egyediséget, "nem szokványos"-at emelte ki. Az esküvő előtt álló ismerősöknek így lelkesen propagálunk Téged! :)) Még egyszer köszönjük szépen, örülünk, hogy Téged választottunk.
Dr. Horváth Attila – Budapest 2010.

Karácsony körül kezdtük el átadni, elküldeni a meghívókat, és mind az olasz, mind a magyar változat nagyon tetszett mindenkinek!!!!
Ivett – Milano, 2010.