Egy pár életében az esküvő meghatározó pillanat. A család, barátok végre egy helyen összegyűlnek és előttük örök hűséget fogadnak egymásnak a szerelmesek. Örömteli pillanatok követik a ceremóniát és a pár legfőbb célja, hogy az egész násznép jól érezze magát, emlékezetes legyen mindenki számára egybekelésük.

Régebben is divat volt úgynevezett köszönetajándékot biztosítani a vendégek számára. Ez lehetett sütemény, különböző édességek és kisebb kiszerelésű házi bor, ezzel is köszönetet mondtak azért, hogy a meghívott vendégek jelenlétükkel emelik az esemény fényét.

Napjainkban a köszönetajándékot összevonják az ültetőkártyával, ez praktikus és kreatív formája a hagyománynak. Ezekbe a kis csomagokba mindenféle apró kedvességet rejtenek; kézműves szappant, illatgyertyát, kis üveg mézet, de a különböző sütemények még mindig népszerűek, legfőképp az elmúlt években lett slágerajándék a macaron. Érdemes olyan apróságot választani, ami a vendégek számára is maradandó tárgyi emlék, így nem csak emlékeikben, hanem kezükben is megőrizhetik az örömteli pillanatokat, egy „jelkép” formájában.

Ha Te is meglepnéd a vendégeket apró köszönetajándékkal, nézz körül nálunk és szerezz örömet a násznépnek!

Ha ezt a frappáns meghívót választod esküvői meghívónak, ajánlani tudunk hozzá egy ötletes funkciót. A beszállókártya alsó részét perforáljuk, és minden egyes meghívót sorszámozunk. Így a letéphető alsó kis szelvényt tudjátok használni az esküvőn tombolának.

Új kollekcióval jelentkezünk, melynek pár darabját már láthatjátok a Greenary kategóriában. A vadvirágos rétről szedjük csokorba a legszebb virágokat, hogy csodás esküvői meghívókat készítsünk nektek. A meghívók  természetesen más méretben és kivitelben is rendelhetőek, legyen kinyithatós, külső papírgyűrűs, szalagos, tokos vagy bármilyen, amilyet elképzeltek. A zöld virágfüzéreket igény szerint megtörhetjük színes virágokkal is. Itt érdemes figyelembe venni a dekoráció illetve az esküvő színvilágát. Meghívóinkon úgy "kötjük a csokrokat" hogy tökéletesen passzoljon a nagy napotokhoz. 
A meghívókhoz válszthattok igazi vintage hangulatot kölcsönző, régies hatású barna borítékot, vagy vad zöld, selyem fényű borítékot is. De ha visszafogottabb hangulatra vágytok, a meghívó papírjával azonos, hófehér színű papírból is vannak borítékjaink. A meghívókat hófehér papírra terveztük, pompásan mutatnak ekrü színű, vagy selyemfényű papírokon is.
A Greenary Wedding kollekció folyamatosan bővül, úgyhogy érdemes visszalátogatni a weboldalra. Ha bármi hasonló elképzelésetek lenne az esküvői meghívótokat illetően, keressetek bizalommal!

Számos tényező van, amit szem előtt kell tartanunk, ha tökéletes esküvőt szeretnénk, például a díszítés, a különböző helyszínek, a menyasszonyi ruha, vagy akár a menyasszonyi csokor. De fontos, hogy már az esemény előtt elnyerjük a meghívottak tetszését, és előre tudassuk velük, mire számíthatnak. Erre szolgál az esküvői meghívó.

Az esküvői meghívóra legalább akkora hangsúlyt kell fektetnünk, mint más részletekre. Az esküvői meghívó előfutára az elkövetkezendő esküvőnek. A legtöbb esetben hagyományos meghívóval találkozhatunk, ami talán a legszerényebb az összes fajta közül. Kialakítása egyszerű és kevés mintával ellátott. Ha viszont feltűnőbb külsőt szeretnénk adni az esküvői meghívónak, abban az esetben készíttethetünk tematikus esküvői meghívókat. A tematikus meghívó kialakítása kapcsolódik egy adott mintához, például beszállókártya, nagyobb mozijegy, továbbá extrémebb, feltűnőbb és a hagyományostól eltérő megjelenése is lehet.

Ha szeretne egy szokatlan formájú meghívót, amivel még inkább felhívja meghívottjai figyelmét esküvőjére, akkor válassza a tematikus meghívókat, de ha inkább klasszikus darabokat szereti, akkor készíttessen hagyományos meghívót!

2017. március 31.

Külcsíny és belbecs

Igazán ízletes megoldással készültünk csokiimádóknak. Ha a köszönetajándékodat szeretnéd még személyesebbé tenni, válassz bele egyedi tartalmat. A képen kézműves csokibonbonokat láthattok, de előfordult már fűmag, hűtőmágnes, mindenféle tabletták az esküvő utáni napra (fejfájás csillapító és vitaminok előnybe!). Mindezt egy ízléses kis köszönetajándék tasakba csomagoljuk, ami az esküvő meghívótok dizájnjával harmonizál. És, hogy miért zseniális? Mert nem simán csak egy köszönetajándékot kaptok, de egyből dekorációs eleme is az asztalnak, ültetőkártyaként is funkcionál, hiszen minden tasakot az ültetett vendég nevével látjuk el. Tipp: lányoknak/fiúknak különböző tartalom, gyerekeknek pedig valami korosztálynak megfelelő kedvenc édesség.

2017. március 20.

A tökéletes meghívó

A legtöbb ember számára a házasságkötés, élete egyik legnagyobb, legfontosabb eseménye. Mindenki próbálja a lehető legtöbbet a legjobb módon kihozni az esküvőből, hogy ha visszaemlékezünk rá, egy csodálatos esemény képe legyen a szemünk előtt. E mellett, mindenki szeretné, ha a vendégek is később úgy emlegetnék ezt az alkalmat, mint az egyik legszebb eseményt, amin valaha részt vettek. Ezen segíthet a dekoráció, a zene, a helyszín és sok egyéb kiegészítő dolog, de, hogy mindenkinek maradandó emléke is legyen az esküvőről, akkor nem árt, ha már eleve még a nagy alkalom előtt él bennük valami kellemes kép a közelgő eseményről.

A cégünk által nyújtott egyedi esküvői meghívók gondoskodhatnak erről! Egy jól elkészített esküvői meghívó, már eleve nyújt egy képet a párról, hiszen minél kreatívabb és felhívóbb egy meghívó, annál inkább olyan kép alakul ki bennünk, hogy érdemes elmenni. A tökéletes esküvői meghívóért forduljon hozzánk! Cégünknél elkészítheti az Ön által megálmodott egyedi meghívót a vendégek számára! Segítségünkkel tökéletes esküvői meghívót küldhet vendégei részére!

Tegye élete nagy napját már előre lenyűgözővé, és bízza ránk a tökéletes meghívót!