Közelgő esküvődre keresel ötletes és stílusos meghívó kivitelezéseket? Rajongasz a méltán népszerű vintage stílusért? A Greenary Wedding esküvői meghívó lehet a megfelelő választás, ha a romantika és természetesség jegyében képzelted el a nagy napot!

Az esküvői meghívók fontos szerepet játszanak már az esemény előtt, hiszen hangulatukkal előre közvetítik a rendezvény tematikáját, motívumait. Ne csak az esküvő legyen tökéletes, hanem a meghívó is! Kínálatunkban különböző kivitelezések közül választhatod ki a számotokra tökéletes Greenary Wedding esküvői meghívó formátumát, lehet tekercses, kinyitható, papírtokos, de akár csipkés vagy gyöngyös is.

A Greenary Wedding esküvői meghívók természetességet, de egyben eleganciát sugallnak, igazi vintage stílusú darabok. Ha Te is szeretnéd, hogy az esküvői meghívók igényes és szép kivitelezésben készüljenek, keress minket bizalommal, mi elkészítjük, amit megálmodtatok pároddal! Nézz körül, meríts ihletet és bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egy pár életében az esküvő meghatározó pillanat. A család, barátok végre egy helyen összegyűlnek és előttük örök hűséget fogadnak egymásnak a szerelmesek. Örömteli pillanatok követik a ceremóniát és a pár legfőbb célja, hogy az egész násznép jól érezze magát, emlékezetes legyen mindenki számára egybekelésük.

Régebben is divat volt úgynevezett köszönetajándékot biztosítani a vendégek számára. Ez lehetett sütemény, különböző édességek és kisebb kiszerelésű házi bor, ezzel is köszönetet mondtak azért, hogy a meghívott vendégek jelenlétükkel emelik az esemény fényét.

Napjainkban a köszönetajándékot összevonják az ültetőkártyával, ez praktikus és kreatív formája a hagyománynak. Ezekbe a kis csomagokba mindenféle apró kedvességet rejtenek; kézműves szappant, illatgyertyát, kis üveg mézet, de a különböző sütemények még mindig népszerűek, legfőképp az elmúlt években lett slágerajándék a macaron. Érdemes olyan apróságot választani, ami a vendégek számára is maradandó tárgyi emlék, így nem csak emlékeikben, hanem kezükben is megőrizhetik az örömteli pillanatokat, egy „jelkép” formájában.

Ha Te is meglepnéd a vendégeket apró köszönetajándékkal, nézz körül nálunk és szerezz örömet a násznépnek!

Ha ezt a frappáns meghívót választod esküvői meghívónak, ajánlani tudunk hozzá egy ötletes funkciót. A beszállókártya alsó részét perforáljuk, és minden egyes meghívót sorszámozunk. Így a letéphető alsó kis szelvényt tudjátok használni az esküvőn tombolának.

Új kollekcióval jelentkezünk, melynek pár darabját már láthatjátok a Greenary kategóriában. A vadvirágos rétről szedjük csokorba a legszebb virágokat, hogy csodás esküvői meghívókat készítsünk nektek. A meghívók  természetesen más méretben és kivitelben is rendelhetőek, legyen kinyithatós, külső papírgyűrűs, szalagos, tokos vagy bármilyen, amilyet elképzeltek. A zöld virágfüzéreket igény szerint megtörhetjük színes virágokkal is. Itt érdemes figyelembe venni a dekoráció illetve az esküvő színvilágát. Meghívóinkon úgy "kötjük a csokrokat" hogy tökéletesen passzoljon a nagy napotokhoz. 
A meghívókhoz válszthattok igazi vintage hangulatot kölcsönző, régies hatású barna borítékot, vagy vad zöld, selyem fényű borítékot is. De ha visszafogottabb hangulatra vágytok, a meghívó papírjával azonos, hófehér színű papírból is vannak borítékjaink. A meghívókat hófehér papírra terveztük, pompásan mutatnak ekrü színű, vagy selyemfényű papírokon is.
A Greenary Wedding kollekció folyamatosan bővül, úgyhogy érdemes visszalátogatni a weboldalra. Ha bármi hasonló elképzelésetek lenne az esküvői meghívótokat illetően, keressetek bizalommal!

Számos tényező van, amit szem előtt kell tartanunk, ha tökéletes esküvőt szeretnénk, például a díszítés, a különböző helyszínek, a menyasszonyi ruha, vagy akár a menyasszonyi csokor. De fontos, hogy már az esemény előtt elnyerjük a meghívottak tetszését, és előre tudassuk velük, mire számíthatnak. Erre szolgál az esküvői meghívó.

Az esküvői meghívóra legalább akkora hangsúlyt kell fektetnünk, mint más részletekre. Az esküvői meghívó előfutára az elkövetkezendő esküvőnek. A legtöbb esetben hagyományos meghívóval találkozhatunk, ami talán a legszerényebb az összes fajta közül. Kialakítása egyszerű és kevés mintával ellátott. Ha viszont feltűnőbb külsőt szeretnénk adni az esküvői meghívónak, abban az esetben készíttethetünk tematikus esküvői meghívókat. A tematikus meghívó kialakítása kapcsolódik egy adott mintához, például beszállókártya, nagyobb mozijegy, továbbá extrémebb, feltűnőbb és a hagyományostól eltérő megjelenése is lehet.

Ha szeretne egy szokatlan formájú meghívót, amivel még inkább felhívja meghívottjai figyelmét esküvőjére, akkor válassza a tematikus meghívókat, de ha inkább klasszikus darabokat szereti, akkor készíttessen hagyományos meghívót!

2017. március 31.

Külcsíny és belbecs

Igazán ízletes megoldással készültünk csokiimádóknak. Ha a köszönetajándékodat szeretnéd még személyesebbé tenni, válassz bele egyedi tartalmat. A képen kézműves csokibonbonokat láthattok, de előfordult már fűmag, hűtőmágnes, mindenféle tabletták az esküvő utáni napra (fejfájás csillapító és vitaminok előnybe!). Mindezt egy ízléses kis köszönetajándék tasakba csomagoljuk, ami az esküvő meghívótok dizájnjával harmonizál. És, hogy miért zseniális? Mert nem simán csak egy köszönetajándékot kaptok, de egyből dekorációs eleme is az asztalnak, ültetőkártyaként is funkcionál, hiszen minden tasakot az ültetett vendég nevével látjuk el. Tipp: lányoknak/fiúknak különböző tartalom, gyerekeknek pedig valami korosztálynak megfelelő kedvenc édesség.