2020. december 22.

Levendula meghívóra és/vagy minden egyéb kiegészítőre

Levendula meghívóra és/vagy minden egyéb kiegészítőre
Címkék:

A végtelen levendulamezők, már nem csupán Provence hangulatát idézik. Magyarországon számos helyen hagyománya van az illatos levenduláskerteknek, és egyre több szolgáltató választja ezt a méltán népszerű virágot, hogy a helyszínt még elragadóbbá, romantikusabbá tegye. Levendulás meghívót nem csak egy pannonhalmi vagy tihanyi esküvő apropóján választhatsz. Épp elég, ha rajongója vagy ennek a fűszeresen selymes illatú virágnak. De amennyiben alapvetően a levendula, mint tematika az irányadó az esküvődön, úgy magától érthetődig, hogy a meghívó is levendulás dizájnnal készüljön.
Mivel imádjuk a levendulát, ezért nem esett nehezünkre egy levendulás esküvői meghívó minikollekció megtervezése. A csodálatos illat mellé számos kiegészítő is elkészült, így amennyiben levendulás tematikájú esküvőtök lenne, mind menü- és ültetőkártyában, ülésrendben, köszönetajándékban vagy palackcímkében is tudunk mintákat mutatni. A kísérő szalagok lehetnek halvány levendula színűek, vagy sötétlilák. De ha sok a lilából, egy természetes zöld visszafogottabb kísérője lehet mind a meghívónak mind pedig a kiegészítőkártyáknak. Amennyiben pedig ha még ezt is soknak találnátok, a papír színével egyező ekrü színű szalagot is használhatunk: tone in tone.
Levendulás meghívóinkat a vintage kategóriában találjátok, de a levendula izgalmas kísérője lehet Greenery típusú meghívóinknak is.