Ezúton is szeretnénk Neked újból megköszönni a csodálatos esküvői meghívóinkat, mindenki teljesen elámult a szépségüktől, mikor átadtuk őket! Őszintén hálásak vagyunk hogy Rád találtunk, mert gyönyőrűen segítettél kivitelezni azt, amit megálmodtunk! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogyha esküvői meghívók/kiegészítők grafikai kivitelezésére keresnek embert, Nálad jobb választás nem nagyon akad! :) Hihetetlen kreativitással, stílusérzékkel vagy megáldva, és ezt lelkiismeretes munkáddal párosítva a végeredmény csak meseszép lehet! Mindent nagyon köszönünk!
Natasa & Balázs – Budapest, 2016.

Gyönyörűek lettek a meghívók, egytől-egyig. Olyan, mint amilyet elképzeltünk. Minden meghívott vendégünk odáig volt érte, hogy milyen csodásak (a színek, a betűk, a kivitelezés) amivel abszolúte egyetértettünk. Ennél jobban már nem is lehetnénk elégedettek :)))
Gyulyás Nóra – Hatvan, 2016.

Köszönjük :))) gyors, precíz, igényes, rugalmas.......:)
Szakály Edina – Szeged, 2016.

Szeretném megköszönni a közös munkánk során nyújtott segítő együttműködésedet és a gyönyörű meghívókat! Örülök, hogy Téged választottalak, házasulandó barátaim körében mindenkinek ajánlani foglak! Köszönettel:
Rácz Szandi - Budapest, 2016.

Kedves Anikó, nagyon szépen köszönjük a meghívókat. Nagy sikert aratott.
Oláh Nóra –  Budapest, 2016.

Köszönöm a meghívókat, nagyon szépek és szuper gyorsan megkaptam! Ha újra választanom kéne, téged választanálak! Sok sikert kívánok!
B. Andrea - Budapest, 2015.

Kedves Anikó! Köszönjük a segítségedet! Örülök, hogy az Amare-t választottam :)
R. Nóri  - Körösújfalu, 2015.

Kedves Anikó! Remekül sikerült az esküvőnk, amiben nagy szerepe volt az általad készített kártyáknak! Remek lett a színösszeállítás és jól illeszkedett a többi koncepciónkhoz. :) Hálásak vagyunk profizmusodért, lelkesedésedért. Köszönettel:
Móni & Marci - Budapest, 2014.

Szeretnénk köszönetünket kifejezni a gyönyörűszép meghívókért és egyéb kiegészítőkért, a munkádért! Nagyon elégedettek vagyunk és a díszítést még jobban feldobták a menükártyák, szalvétagyűrűk! Szinte minden vendégünk megjegyezte, hogy milyen harmonikus az esküvőnk és milyen gyönyörű a díszítés! Még egyszer köszönünk mindent!
Szilvi&Dávid

Esküvőn és nászúton túl szeretném még egyszer megköszönni a gyönyörű menükártyákat és a szalvétagyűrűt. Nagy sikert aratott, már egy két potenciális, jövőre házasodó elkérte a nevedet, elérhetőségedet :)
Czap Kata –  Budakalász, 2014. 

Szeretném megköszönni a csodálatos szalvétagyűrűket, menükártyákat és köszönetajándékokat! Gyönyörű volt mindetn, gratulálok a munkádhoz!
Vercsik Szonja – 2014.

A meghívótól még mindig olvadozunk mikor ránézünk. Nagyon szépek lettek, nagyon köszönjük. Most a hétvégén adjuk/adtuk át őket, és a meghívottak körében is nagyon népszerű. Imádjuk!
Pánti Tamás – Budapest, 2014.

Most néztem meg a meghívókat, amit küldtél, és egyszerűen csodálatosak! Még gyönyörűbbek mint a képen! Köszönjük szépen!
Urbán-Szabó Melinda – 2014.

Köszönjük szépen, a meghívók sikeresen megérkeztek még másnap:) Köszönjük még egyszer a sok segítséget és a türelmet, nagyon örülünk hogy minden flottul ment! Ha a jövőben bármilyen ünnepélyes apropóból szükségünk lenne rád, ígérem jelentkezünk!
Tóth Noémi Anikó – Németország, 2013.

Megkaptuk a csomagot, köszönjük a közreműködést, a meghívó igazán ízléses, nagyon elégedettek vagyunk mindennel. Minden jót kívánunk! Köszöszönettel és üdvözlettel:
Szabolcs és Gyöngyi – 2013. 

Gyönyörű lett minden, igényes, szép munka!!! Örülök, hogy hosszú keresgélés után téged választottalak, mert nagyon-nagyon elégedett vagyok!!
Szabó Tímea – Mosonmagyaróvár, 2013. 

Most hétvégén lezajlott az esküvőnk ami fantasztikus volt! :) Szeretnénk neked megköszönni a menükártyát és az ültetőkártyákat is! Az hogy a széle még külön ki volt lyukasztva, mintha csipkés lenne, az valami hihetetlen látványosra sikerült! Minden vendég külön megdicsérte őket, nagyon tetszett nekik, és persze passzolt a meghívóhoz amit szintén kiemeltek! :) Köszönjük mégegyszer és minden jót kívánunk!
Hégli Zoltán & Noémi – Lesencetomaj, 2013. 

Megérkeztek a menükártyák, nagyon szépen köszönöm! Fantasztikusan néznek ki:)
Téringer Dorka – 2013. 

Ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni az áldozatos és csodaszép munkádat a meghívókkal, ültető- és menükártyákkal, valamint a tablóval. A kártyák nagyon szépek voltak a helyszínen...
Mesi és Bálint – Budapest 2013. 

Köszönöm a gyors megoldást, a meghívók megérkeztek.Gyönyörűek, mindenkinek nagyon tetszenek! Köszönöm még egyszer és további sikereket kívánok!
Szente Zsófi – Budapest, 2013.

Egyszerűen gyönyörűek a meghívók!:) Nagyon köszönjük!
Marosi Móni – Budapest, 2013. 

Csodaszépek a meghívók, amiket küldtél. Nagyom szépen köszönjük a gyors és igényes munkádat:) Mindennel maradéktalanul elégedettek vagyunk:)
Máté Zsuzsa – Budapest, 2013. 

Nagyon szépen köszönjük a gyorssegélyt és a sok szép munkádat is, ami meghatározza a nagy napunk hangulatát.
Király Ildikó – Budapest, 2013.

Szeretném mindenkinek szívből ajánlani az Amare-t, nemcsak az első osztályú minőségű, ízléses és igényes meghívókért és ültetőkártyákért, hanem a lelkiismeretes, személyre szabott és odaadó kiszolgálásért. Én is egy ismerősömtől kaptam az ajánlást az Amare-hez. Idén augusztusban volt az esküvőnk, és mivel külföldön élünk, mindent online kellett megszerveznünk. Azt kell mondjam le a kalappal Anikó elhivatottsága és pontossága, és nem utolsó sorban a gyorsasága és rugalmassaga előtt. Még az utolsó pillanatban beiktatott változtatásokat is mosolyogva és másnapra elkészítette nekünk. Nagyon hálasak vagyunk a gyönyörű munkájáért, és mindenkinek csak ajánlani tudom a munkáját. Köszönjük! Minden vendégünktől nagyon pozitív visszajelzést kaptunk a meghívok, névkártyák, menükártyák és ültetési tablóról. Hajrá, csak így tovább, több ilyen hozzáállású szolgáltatóra lenne szükségünk, aki számára tényleg a vásárló az első!
Tóth Zsuzsanna – Anglia, 2012. 

Nagyon köszönjük a szépséges meghívókat, ültetési- és menükártyákat, és a tablót, melynek hála, szerencsésen megtalálta mindenki a helyét! :)
Csak ajánlani tudjuk!
V&Z – Budapest, 2012.

Köszönjük szépen az igényes és gyors munkájukat, mindketten elégedettek vagyunk! További szép szakmai sikereket kívánunk!
Boldizs Diána, Váradi Péter – Budapest, 2012.

Azt kell mondjam Te vagy a leggyorsabb es legmegbizhatobb "partner"akivel az eskuvoszervezesem alatt talalkoztam.
Tóth Zsuzsa – Anglia, 2012.  

Kedves Anikó, nagyon szépen köszönjük az egyedileg nekünk tervezett meghívókat! Nagyon elégedettek voltunk a végeredménnyel, pár meghívó már kiosztásra került, a vendégeink is nagyon dicsérték a munkádat! :)
Nóri és Gergő – Budapest, 2012.

Nagyon elégedett vagyok. A papír fénye nagyon szép, és a nyomtatás is perfekt! Köszönöm a gyors és jó munkát!
Juhász-Derényi Katalin – Ausztria, 2011.

Köszönjük az egyedi, személyünkre tervezett esküvői meghívót, ültető- és menükártyát, valamint a gyors és megbízható munkát, amivel nagy segítségünkre voltál az utolsó pillanatban! Rajtunk kívül a meghívottaknak is nagyon tetszett minden. Remélem, más is lesz olyan szerencsés, hogy rádakad! Egy biztos: én lelkesen ajánllak majd! Szeretettel kívánok további sok sikert és örömet a munkádban!
Kasztner Magdi – Budapest, 2011. 

Én is köszönöm az ötleteidet, tanácsaidat, a gyorsaságot és a szép, ízléses kivitelezést! Nagyon meg vagyok elégedve a végeredménnyel. Örülök, hogy rátok találtunk!
Varga Veronika – Dunakömlőd, 2011.

Nem volt még alkalmam megköszönni a meghívókat. Egyszerűen csodálatosak lettek. Mindenkitől csak pozitív visszajelzést kaptunk és csak szuperlatívuszokban beszéltek róla Nagyon örülök , hogy megtaláltalak Benneteket. Köszönöm szépen még egyszer. Minden jót. További sok sikert munkátokhoz.
Polgár Zita Zsófia – Szombathely, 2011.

Túl vagyunk a nagy napon! Minden vendég dícsérte a meghívókat és a menükártyákat is. Köszönjük szépen a munkádat, tényleg gyönyörűek és egyediek voltak.
Ili és Gergő – Kaposvár 2011.

Még egyszer szeretnénk megköszönni a szép meghívókat és az ültetőkártyákat! Köszönetképpen küldünk mellékelve pár fényképet! :)
Reni & Patrik – Szentendre, 2011.

Szeretném megköszönni a gyors intézkedést már meg is kaptam a csomagot, tökéletesek. Nagyon elégedett vagyok a meghívókkal is meg a többivel is. És neked is szeretném megköszönni a munkádat és hogy ilyen nagyon megkönnyítetted a dolgomat. Köszönök mindent, meleg szívvel foglak ajánlani benneteket az ismerőseimnek is.
Dibusz Éva – Komárom, 2011.

Köszönöm a gyors válaszokat és a lebonyolítást, nagyon elégedettek vagyunk a minőséggel.
Kraft-Magócs Anikó

Köszönjük az egyedi meghívókat és a gyors munkát! Sok sikert!
Dóra és Csabi – Anglia 2011.

Gyönyörűen mutattak a kártyák a terített asztalon! Mégegyszer köszönjük a munkádat!
Kata & Andy – Anglia 2010.

Eddig bárkinek mutattuk a meghívót, mindenhol nagy sikert aratott, és a reakciók zöme az egyediséget, "nem szokványos"-at emelte ki. Az esküvő előtt álló ismerősöknek így lelkesen propagálunk Téged! :)) Még egyszer köszönjük szépen, örülünk, hogy Téged választottunk.
Dr. Horváth Attila – Budapest 2010.

Karácsony körül kezdtük el átadni, elküldeni a meghívókat, és mind az olasz, mind a magyar változat nagyon tetszett mindenkinek!!!!
Ivett – Milano, 2010.