2020. december 08.

Hogy készül a kreatív, egyedi meghívó? 2. rész

Hogy készül a kreatív, egyedi meghívó? 2. rész

A múlt héten a kreatív tervezés mikéntjébe engedtünk bepillantást. Ezúttal pedig a meghívókészítés praktikus oldalát mutatjuk be.

Az „eljöttök, kiválasztjátok, megrendelitek” metóduson túl egy érzékenyebb folyamat részeseivé szeretnénk tenni benneteket, hogy a kiválasztott (vagy megtervezett) meghívót ténylegesen sajátoknak érezhessétek.

A weboldalon fellelhető típusokat egy alapkollekcióként ajánljuk figyelmetekbe, amely kínálatban egyből megoldást találhattok elképzelésetek szerint. Azonban mivel ezeket a meghívókat mi magunk tervezzük, így aztán minden dizájnelemet aszerint alakítunk megfelelő programok és kreativitásunk segítségével, ahogy a ti igényeitek kívánják. Azt azért nem mondanánk, hogy mindent mindennel lehet variálni. Pontosabban lehet, de nem érdemes :) Amit érdemes: felvenni velünk a kapcsolatot, (akár személyesen, akár online vagy telefonon) mert egy rövid beszélgetés alkalmával egyeztetni tudjuk az igényeket, a lehetőségekkel. Ha valami, a kínálattól teljesen eltérő dolgot szeretnétek, abban is szívesen állunk rendelkezésetekre, hiszen teljesen új típusok megvalósítására is nyitottak vagyunk!

Sokszor adódik úgy, hogy egy nyitás- hajtásmód, az, ami megtetszik nektek, de van egy alapvető kritérium, hogy mondjuk csipkés legyen, de három oldalra nyitható, mint amilyet a fenti képen is láthattok. Ilyenkor minden, a meghívótervezés kapcsán felmerülő tartalmi elemet és igényt átbeszélünk, és úgy adunk rá egy, a szempontjaitok figyelembevételével kialakított látványtervet, amelytől a meghívótok teljesen egyedivé és – reményeink szerint – tökéletessé válik.

A leegyeztetett kérések, elképzelések valamint általatok megküldött szövegezés (mint a szöveg, idézet, esetleges idővonalas grafika, térkép, nászajándék kérő stb.,) alapján többféle látványtervet készítünk, mind elrendezésben, mind pedig betűtípus tekintetében, melyet e-mailben küldünk el számotokra kiválasztásra. Amíg válogattok, addig egy nyelvi korrektor is ellenőrzi a szöveget, hogy se stilisztikai, sem pedig helyesírási hiba ne maradhasson a szövegben. Ha bármire módosítási javaslatot tesz, azt jelezzük felétek. Módosításra csak a jóváhagyásotok után kerülhet sor. A kiválasztott típust vissza szoktuk küldeni egy biztonsági átnézésre, jóváhagyásra, melynek visszaigazolását követően indítjuk a gyártást. A meghívók rekord sebességgel, egy hét alatt elkészülnek.
Összességében ez a folyamat mindennel együtt két hét alatt lezajlik, attól függően, hogy milyen hamar reagáltok a látványtervekre és külditek a jóváhagyást. A lehetőségeinkhez képes gyorsan átfutási idővel dolgozunk. A mi időnkkel tervezhetsz!