Személyes találkozó

Kérj személyes találkozót Budapesten, a teljes kollekció megtekintéséhez. Így alkalmad nyílik a teljes kínálat megtekintésére valamint a felmerülő kérések igények egyeztetésére. Segítségedre leszünk, hogy megtaláld a stílusodnak leginkább megfelelő meghívót.

 Rugalmas munkaidővel állunk ügyfeleink rendelkezésére, telefonos egyeztetést követően akár munkaidő után, az esti órákban is (20 óráig) várunk Benneteket.

1. Ingyenes mintapéldány* esküvői meghívókra

Amennyiben nem tudunk személyesen találkozni, lehetőség nyílik mintapéldány igénylésére. Válaszd ki az egyéniségedhez leginkább megfelelő esküvői meghívót, és kérd ingyenes (1 db) mintadarabunkat, melyet postai úton juttatunk el hozzád. Ha a rendeléssel egy időben a meghívód szövegét, az esetleges idézetet is megadod, már egy személyes mintapéldányt kaphatsz kézhez. (*Az ingyenes mintapéldány 1 db-ra, és csak meghívókra vonatkozik interneten történő megrendelés esetén.)

2. Megrendelés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelöld meg a meghívót (pl. Laura Pearl A5), add meg a darabszámot és a meghívó szövegét, igény szerint idézetét, táviratcímet.

Lehetőség van többféle szövegezés megadására, ha például a meghívottak egy része csak a polgári szertartásra hivatalos. Ez esetben kétféle szövegezéssel készítjük el a meghívót.

3. Betűtípus

Esküvői meghívóink szövegezése alapvetően egy egyszerűbb de jól olvasható betűtípussal történik. Maga a meghívó felirat és a nevek kapják az ünnep hangulatát kölcsönző díszesebb betűt. Rendelés estén látványtervet készítünk különböző betűváltozatokkal, melyet pdf formátumban, e-mailben küldünk el. A különböző díszes betűk más-más hangulatot kölcsönöznek, így lehetőséged nyílik a választott meghívót még közelebb hozni saját stílusodhoz. 

4. Rendelés visszaigazolása

Rendelését visszaigazoljuk egy, a meghívó látványtervével készült pdf formátumú fájllal, melyben ellenőrizheted a szöveg helyességét, valamint a választott betűtípust. A meghívók szövegeit nyelvi korrektor ellenőrzi helyesírási és stilisztikai szempontból. Ekkor adjuk meg a meghívók árának végösszegét. 

5. Jóváhagyás

Jóváhagyásod után elindítjuk a gyártást. A jóváhagyást követően maximum 10 nap alatt teljesítjük megrendelésed.

6. Kész meghívók

Rövid határidővel dolgozunk. Büszkék vagyunk rá, hogy immáron hetedik éve, esküvői meghívóink egy hét alatt elkészültek. (Esetleges anyaghiány miatt a gyártási idő kitolódhat, melyet már a megrendelés pillanatában jelzünk feléd.) A meghívók elkészültéről e-mailben értesítünk.

A további esküvői kártyák: menükártya, ültetőkártya, szalvétagyűrű, köszönetajándék, vendégkönyv valamint fotóalbum renelési ideje az esküvő előtt 3-4 héttel esedékes. Az ültetési tablót, legkésőbb az esküvő előtt 10 nappal kérjük megrendelni.

7. Fizetés, átvétel

Amennyiben a meghívókat postai úton szeretnéd átvenni (futárszolgálat) a teljes összeget a kézbesítési díjjal együtt előre kérjük elutalni. Ez esetben a számlát elektronikus úton küldjük el az e-mail címedre. A futárszolgáltatás díjja egyedi díjszabás szerint történik. Budapestre körülbelül 1500 ft, vidékre körülbelül 2600 ft. Futárszolgáltatás egy vagy kétnapos kézbesítéssel működik, mi alapból a kétnapos kézbesítést szoktuk megrendelni. A pontos összeget az utalási paraméterekkel a jóváhagyás alkalmával küldjük el. Amint jelentkezik nálunk az utalás, el tudjuk indítani a csomagot, de legkésőbb a végső látványtervek jóváhagyásást követő egy hét múlva.

Személyes átvétel esetén a fizetés történhet készpénzben, egyösszegben.

Árkalkuláció

A meghívók feltüntetett darabárán felül egy egyszeri 4500 ft-os szerkesztési díjal lehet számolni, amely magában foglalja a kétféle szövegezést és a korrektúrát valamint a látványtervek elkészítését. Minden további szövegezés, valamint korrektúrakör +1000 Ft/szövegtípus. A meghívók nem tartalmazzák a boríték árát. A kreatívpapír borítékok ára 70 ft és 95 ft, (hosszúkás LA4-es / négyzet alakú 16x16 cm-es). (A boríték árak, a forgalmazó árváltozásával változhatnak).
A menükártyáknál ugyanígy 4500 ft-os szerkesztési díjal lehet számolni, valamint a darabárakkal.
Ültetőkártyák esetében a szerkesztési díj ingyenes, valamint a darabárra is 25% kedvezményt biztosítunk, mindazoknak az ügyfeleinknek, akik a megíhvójukat nálunk rendelik meg.

Nálunk nincs minimális rendelési darabszám!

Idegen nyelvű meghívó

Ha esküvői meghívódat a magyar nyelven túl más nyelven is szeretnéd megrendelni, annak felára nincs, amennyiben mindösszesen kétféle szövegezéssel rendeled meg tőlünk a meghívókat. Ellenkező esetben is, csak a fentiek szerinti +1000 Ft/szövegtípus felárral kell számolnod! A latin betűktől a cirill betűkön át egészen az ázsiai karakterekig, bármilyen idegen nyelven eltudjuk készíteni esküvői meghívódiat!

Extrák - Térkép

Ha térképet szeretnél a meghívódra, a meghívó stílusát követően megrajzoljuk, és elhelyezzük a meghívón. Térképrajz felára 4500 Ft/egyszeri.

Extrák - Plusz betétlap

Ha vacsoravendégeidet egy betétlap beillesztésésvel szeretnéd értesíteni a meghívásról, esetleg a hosszú szöveg miatt nem fér ki – térkép, információs szöveg –, lehetőség nyílik betétlap beillesztésére, ami a kiválasztott meghívó stílusával azonos. Betétlap felára 200-300 Ft/db.

Extrák - Sürgősségi felár

1 napos teljesítés: +40%

3 napos teljesítés: +20%