2017. május 12.

Milyen legyen a köszönetajándék?

Milyen legyen a köszönetajándék?

Egy pár életében az esküvő meghatározó pillanat. A család, barátok végre egy helyen összegyűlnek és előttük örök hűséget fogadnak egymásnak a szerelmesek. Örömteli pillanatok követik a ceremóniát és a pár legfőbb célja, hogy az egész násznép jól érezze magát, emlékezetes legyen mindenki számára egybekelésük.

Régebben is divat volt úgynevezett köszönetajándékot biztosítani a vendégek számára. Ez lehetett sütemény, különböző édességek és kisebb kiszerelésű házi bor, ezzel is köszönetet mondtak azért, hogy a meghívott vendégek jelenlétükkel emelik az esemény fényét.

Napjainkban a köszönetajándékot összevonják az ültetőkártyával, ez praktikus és kreatív formája a hagyománynak. Ezekbe a kis csomagokba mindenféle apró kedvességet rejtenek; kézműves szappant, illatgyertyát, kis üveg mézet, de a különböző sütemények még mindig népszerűek, legfőképp az elmúlt években lett slágerajándék a macaron. Érdemes olyan apróságot választani, ami a vendégek számára is maradandó tárgyi emlék, így nem csak emlékeikben, hanem kezükben is megőrizhetik az örömteli pillanatokat, egy „jelkép” formájában.

Ha Te is meglepnéd a vendégeket apró köszönetajándékkal, nézz körül nálunk és szerezz örömet a násznépnek!