2017. május 05.

Greenery Wedding - Vadvirágos zöld esküvői meghívók

Greenery Wedding - Vadvirágos zöld esküvői meghívók

Új kollekcióval jelentkezünk, melynek pár darabját már láthatjátok a Greenery kategóriában. A vadvirágos rétről szedjük csokorba a legszebb virágokat, hogy csodás esküvői meghívókat készítsünk nektek. A meghívók  természetesen más méretben és kivitelben is rendelhetőek, legyen kinyithatós, külső papírgyűrűs, szalagos, tokos vagy bármilyen, amilyet elképzeltek. A zöld virágfüzéreket igény szerint megtörhetjük színes virágokkal is. Itt érdemes figyelembe venni a dekoráció illetve az esküvő színvilágát. Meghívóinkon úgy "kötjük a csokrokat" hogy tökéletesen passzoljon a nagy napotokhoz. 
A meghívókhoz válszthattok igazi vintage hangulatot kölcsönző, régies hatású barna borítékot, vagy vad zöld, selyem fényű borítékot is. De ha visszafogottabb hangulatra vágytok, a meghívó papírjával azonos, hófehér színű papírból is vannak borítékjaink. A meghívókat hófehér papírra terveztük, pompásan mutatnak ekrü színű, vagy selyemfényű papírokon is.
A Greenery Wedding kollekció folyamatosan bővül, úgyhogy érdemes visszalátogatni a weboldalra. Ha bármi hasonló elképzelésetek lenne az esküvői meghívótokat illetően, keressetek bizalommal!