2012. február 17.

Szeretünk papír, szeretünk természet

Szeretünk papír, szeretünk természet

Munkánk során nagyon fontosnak tartjuk a környezettudatos szemléletet. Fájt a szívünk, mikor a sok eselékpapírral elindultunk a szelektív hulladékgyűjtő felé. Hamar vissza is fordultunk. Végül kitaláltuk, hogy ezeket a számunkra már feleslegessé vált papírcsíkokat miként lehet hasznosítani.
A legtöbb meghívónk selymes gyöngyházfényű, kreatív papírra készül, melyeknek a gyártás során keletkezett leeső darabjait az irodában mindenki lelkesen használta jegyzetpapírnak, mert "olyan jó rá írni". De ennyit azért mi sem tudunk jegyzetelni... Az óvodák viszont boldogan fogadták a sok szép papírt, amelyből anyák napi könyvjelzőt, képeslapot készítethettek a gyerkek, de jutott belőlük teremdekorációra sőt még jelmezekre is. Az is előfordul időnként, hogy valamiféle technikai probléma miatt az esküvői meghívó ívek apró esztétikai hibával kerültek ki a nyomdagépből. Ezeket természetesen nem továbbítjuk ügyfeleink felé, de a szöveges részét levágva, a mintás papírszelvényeket halomba gyűjtjük. A szép mintás kartonokból a gyerkek szivecskékek, harangokat, csillagokat és sok más alakzatot vágtak ki karácsonyfadísznek.
Ha pedagógus vagy, vagy szeretnéd megörvendeztetni gyermeked óvodáját, iskoláját kreatív-papír "hulladékkal", jelentkezz nálunk, és félreteszünk számodra.
Szeretnéd tudni, hogy a képen látható narancssárga papírból milyen meghívó készült? Megmutatjuk: ez a tekercsmeghívó, és a postázható verziója.