Ügyfélfogadás az esti órákban is / Gyere, amikor tudsz! /
Igazodunk az időbeosztásodhoz

Ne a kapkodásról szóljon ez az örömteli esemény! A jó hír, hogy mi rugalmasan alkalmazkodunk hozzátok. Jól tudjuk, hogy munkaidőben nehéz elszabadulni, ezért akár az esti órákban (6 és 8 óra között) is állunk a rendelkezésetekre. De hogy mindenkire kellő figyelmet tudjunk fordítani, egyszerre csak egy párt fogadunk. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot, és találunk nektek egy megfelelő időpontot, amikor minden csak rólatok szól majd!

 

Grátisz szövegvariációk

Különböző szöveggel akarjátok kiküldeni a meghívókat, de nem szeretnétek többet fizetni érte? Nem is kell! A betétlap-variációk elkészítése nálunk nem jelent pluszköltséget. A nyelvi differenciálás szintén megoldható, legyen szó trükkös latin karakterek, kalapocskák, pöckök vagy cirill betűk használatáról.

 

Meghívók már egy hét alatt

Az esküvőszervezés izgalmas dolog, de nem kell feltétlenül stresszesnek is lennie. Kezdjük az alapoknál! A stílusos belépő gondját átvállaljuk tőletek. A tökéletes meghívó megálmodása és postázása között nálunk csak hét röpke nap telik el, ami tudomásunk szerint egyedülálló a magyar piacon.

 

A végén lecsekkoljuk!

A tervezgetés izgalmai között könnyű elfeledkezni valamiről, átsiklani akár fontos apróságok fölött. Ti csak álmodjatok bátran, a részletekkel majd mi foglalkozunk! Nyelvi korrektorunk figyelmét nem kerüli el semmi. Ha kimarad egy mondatrész, dátum, vagy esetleg elütés, szóismétlés csúfítja a meghívó vagy menükártya szövegét, észrevesszük és jelezzük felétek. Ha pedig a megfogalmazáson szeretnétek csiszolni, mi örömmel segítünk abban is, hogy az üzenet a legtökéletesebb formában juthasson el a címzettekhez.

 

Nincs minimális rendelési darabszám

Miért szorítanátok korlátok közé ezt az ünnepi pillanatot? A meghívót ugyanúgy rátok szabjuk, mint az esküvői viseletet. Vagyis nem a mennyiség, csakis a minőség számít. Mi szívesen hozzájárulunk a nagy eseményhez akár néhány darab meghívóval is, még ha szűk körű házasságkötést terveztek is.
Természetesen rendeléskor érdemes mindig ráhagyni egy kicsit a darabszámra, mert váratlan dolgok bármikor előfordulhatnak. De ha úgy adódik, lehetőség van utánrendelésre is – darabáron.

 

Ingyenes mintapéldány

Ha nem tudunk személyesen találkozni, akkor sem kell lemondanotok a „kézzelfogható élményről”. Az általatok választott esküvői meghívóból postázunk nektek egy ingyenes mintát. Ha küldtök szöveget is, akkor egy személyes mintapéldánnyal lepünk meg benneteket, hogy még könnyebbé tegyük számotokra a döntést. Az ajánlat 1db mintapéldányra vonatkozik (csak meghívóra!), kizárólag interneten történő megrendelés esetén.

 

Lépj velünk kapcsolatba