2017. július 17.

Te már megálmodtad a tökéletes esküvői meghívót?

Te már megálmodtad a tökéletes esküvői meghívót?

A nagy nap egyik nélkülözhetetlen kelléke az esküvői meghívó, amelynek kiválasztását és elkészíttetését érdemes alaposan megfontolni, hiszen számos üzenetet közvetít a meghívottaknak az esemény előtt, és különleges, kézzel fogható emlék az esküvő után. E téren is különböző trendek, stílusok között válogathatunk, így biztos megleljük a számunkra legjobban tetsző meghívót.

Vannak párok, akik az elegánsabb esküvői meghívókat részesítik előnyben, vagy a modern, letisztult formákat kedvelik. Sokan választanak extrémebb, feltűnőbb mintákat, ebben az esetben a rendkívül harsány színek dominálnak.

Napjainkban az egyik legnépszerűbb megoldás, a bonyolult monogramú esküvői meghívó, amely esetében az egyszerű designhoz feltűnő monogram párosul, ez értelemszerűen a párok nevét takarja. Elegáns és rendkívül ötletes megoldás olyanok számára, akik a letisztult, ám különleges meghívókat kedvelik.

A természeti motívumok nem csak a lakberendezés terén hódítanak, hanem az esküvői meghívók esetében is. Sokan a jelképes jelentés miatt választják előszeretettel a fákat mintaként, de bármely természetességet sugalló kivitelhez remekül illenek a romantikus csipkés, szalagos dekorációk.

Egyedi esküvői meghívókat szeretnél? Klasszikus, vintage, romantikus vagy greenary? Meríts ihletet munkáinkból, és bátran keress fel minket!